Giv ungerne det rette tøj til lufteturen

“Arrrh, mor og far, må vi ikke godt få en hundehvalp? Peter fra klassen har lige fået en hund, og den er bare SÅ sød! Og jeg skal nok gå med den – hver dag!”.

Mon ikke det ofte lyder nogenlunde sådan rundt omkring i de små hjem? Hunden er vores mest populære kæledyr, og det afspejler sig i hvor mange hunde der er her i landet. Ikke mindre end 800.000 til 850.000 hunde regner man med lever her i landet, og knap en halv million familier har hund. Opgørelsen her er fra Dansk Hunderegister, mens andre opgørelser viser lidt færre hunde. Faktum er dog, at danskerne elsker hunde. Der er ikke mindst kommet mange nye hunde under coronapandemien, idet Dansk Kennelklub melder om en stigning i registreringer på mere end en fjerdedel.

Det rette tøj hjælper på motivationen

Det er en kendt sag, at interessen for den lille ny hundehvalp godt kan aftage lidt hos de entusiastiske unger, hvis man som forældre lader sig overtale til at anskaffe en hundehvalp. Når regnen står ned, og vinden for alvor suser, så er det ikke lige så sjovt at trave med Buster, som når vejret er godt. Men det rette tøj fra kidsbrandstore.dk kan hjælpe på ungernes motivation. Hos Kidsbrandstore.dk kan man få tøj til børn i mange forskellige designs, og til alle formål, hvad enten det handler om skole, fritid, selskab eller for den sags skyld hundeluftning. Brug lidt tid på at se på kidsbrandstore.dk sammen med børnene, og find det tøj som de gerne vil have på, når de skal lufte den lille ny hund i familien. Kidsbrandstore.dk er så omfattende en webshop, at I kan få mange gode timer til at gå med at vælge det rette outfit til alle formål.

Hunden er ofte centrum for det hele

At anskaffe en hund er i dag ofte næsten det samme som at få et nyt medlem af familien, og det er vigtigt at vælge det rette dyr, når man besøger kennelen. De lever i de samme rum som vi gør, og de deltager i mange af dagligdagens familieaktiviteter. Det er ikke som i gamle dage, hvor hunde blev anset som upåagtede dele af familien, og hvor de ofte måtte leve udendørs. Når Peter Faber i Peters Jul skriver om, at lænkehunden skal have ekstra sul til jul, så er det ikke grebet ud af luften, men afspejler snarere, hvordan hunden blev holdt i gamle dage. Da var de oftere brugshunde end selskabshunde.

Med hundens nye rolle in mente, som fuldgyldigt familiemedlem, er det ikke mindst i børnefamilierne vigtigt at vælge en børnevenlig race, der kan trives i den uro, som der ofte er i en børnefamilie. Vælg en hvalp hos en ordentlig opdrætter, og undgå for alt i verden de hundehandlere, der hærger Den Blå Avis og internettets handelssider. Det giver kun ulykkelige børn og utilpassede hunde.