Bliv klar til hundeudstilling

Er du hundeelsker? Ja, måske ligefrem så entusiastisk, at du selv avler på dine hunde eller har investeret i en hund så perfekt, at den kan anvendes til udstilling? Så deler du skæbne med mange danskere. Langt det største flertal af danskere, der holder en eller flere af de omkring 800.000 hunde, som der findes i Danmark, holder dem alene for fornøjelsens skyld, men der er også rigtig mange, der går skridtet videre og tager på udstilling med deres hund.

Sørg for sikker transport til udstilling

Skal du på udstilling med din hund, er noget af det vigtigste at kunne sørge for, at den bliver sikkert transporteret til udstillingsstedet. Måske har du flere hunde, og måske er der udstyr, der skal med? Så kan det være en god idé med en særlig bil til dette formål, hvor du med praktisk og sikker bilindretning kan sørge for, at rammerne for transporten er i orden.

De fleste ved, at der til korrekt bilindretning i forbindelse med transport af et dyr skal være et bur, hvor dyret kan opholde sig under transporten. Men til udstillingsbrug vil det for eksempel også være praktisk med et bord, hvor du kan frisere og pleje hunden, så den tager sig bedst muligt ud. Værk opmærksom på, at mange potentielle hundeejere bruger en udstilling til at afklare deres ønsker vedrørende en hund, så din hund skal repræsentere sig selv, sin race og sin ejer bedst muligt.

Med den rette bilindretning kan du få skabt de bedste rammer for, at du kan få en vellykket udstilling sammen med din hund.

Hundeudstillinger er ikke kun for professionelle deltagere – folk, der driver kennel og måske har hundeavl som deres levebrød. Det er også et mødested for hundeentusiaster i bred almindelighed, som ved at deltage i en udstilling får vished for, at deres hunde er i topklasse.

Mange roller