Giv plejen af din hund et løft

Er du en glad hundeejer? Ja, det håber vi, at du er – for samværet og tilværelsen med en hund kan være kilden til nogle af de bedste stunder i menneskets liv. Hunden og mennesket har været knyttet til hinanden gennem årtusinder, og mens hunden tidligere for det meste var et arbejdsdyr med pligter, så er de fleste hunde i dag familiehunde, der har til formål at gøre deres ejere glade. Dermed ikke sagt, at der ikke er mange brugshunde også: Hunde, der bruges som handicaphunde og blindehunde, jagthunde, vogterhunde i marken og meget andet. Men her i Danmark er de fleste hunde trofaste medlemmer af familierne – og nogle gange næsten mere skattede end børnene i familien!

Har du en dejlig familiehund, så er tiden måske kommet til, at du skal indrette et særligt rum, hvor du kan passe og pleje den? Har du ledig plads i bryggerset, så kan du lave hundens egen pusleplads med et bord, hvor du kan trimme, børste og klippe den, og klippe kløer og andre ting, som skal til, for at den har et godt liv. Du kan også indrette et lille badeområde til den – en ekstra hane med varmt og koldt vand og et babybadekar, så er du godt kørende, når det drejer sig om at lave et lækkert spa til din hund.

Det kræver selvfølgelig materialer at gå all in med et særligt hundehjørne med vaskemulighed. Hos Rörfokus kan du få alt det, som du behøver for at kunne indrette dette område: Vandhaner, fittings og alt det, der skal til – ja, sågar et oppusteligt badekar, som du kan bruge til hunden, hvis du bader den udendørs om sommeren. Du kan få et godt overblik på hjemmesiden, og handle stille og roligt i netshoppen, når du har fundet det, du skal bruge.

Husk, at du ikke skal bade din hund og vaske den med sæbe alt for ofte. Mange hunde kan godt lide at blive vasket med en lækker hundeshampoo, men der bør helst gå et par måneder eller mere imellem, at du bruger sæbe på hunden. Noget andet er selvfølgelig, hvis den har rullet sig i en død sæl på stranden – så er det hjem i hundespa’en straks, så den grimme lugt kan blive vasket af.